Meedoen?

Meedoen?


Wil jij meedoen?

Ben jij (professioneel) kunstenaar of klein-kunstenaar en lijkt het je leuk om mee te doen met Kunst in Kootwijk? Je kunt je nu inschrijven voor de volgende editie op 17 augustus 2024. Inschrijven kan tot en met 31 december waarna we de kunstenaars en artiesten uitkiezen die mee kunnen doen. 


Wil je eerst meer informatie, neem dan even contact met ons op via e-mail. Wil jij meedoen als kunstenaar met een expositie, of heb je een idee voor een workshop of voorstelling? Gebruik dan de onderstaande knoppen. We kijken uit naar jouw inschrijving!

De spelregels

Deelname is kosteloos

De organisatie regelt een (overdekte) plek en verzorgt alle promotie. Je zorgt zelf  voor de aankleding en de benodigde presentatiemiddelen en materialen. 


Verkoop is toegestaan

Je mag jouw werk te koop aanbieden. Dit geldt ook voor cursussen of workshops. Wil je deze dag zelf een workshop geven? Dat kan. Ook activiteiten voor kinderen zijn welkom. 


Inspireren en ontmoeten

Bezoekers komen deze dag speciaal naar Kootwijk om kennis te maken met de kunstenaars. Het is dan ook belangrijk dat je tijdens de openingstijden aanwezig bent en de bezoekers meeneemt in jouw verhaal achter de kunst.